Julie Vermeire toont ‘Pamela Anderson’-badpak voor Vlaanderens eigen Baywatch-serie

Wordt Julie de Vlaamse Pamela?

De eerste aflevering van Baywatch werd uitgezonden in 1989 en na maar liefst 12 succesvolle seizoenen werd de reeks over sexy redders in het prachtige Californië stopgezet. De meeste bekende acteurs erop terugkijkend waren ongetwijfeld David Hasselhof en de bloedmooie Pamela Anderson.

‘Sexy’ redders in Blankenberge, Knokke of Oostende?

Nu komt VIER zowaar met hun eigen ‘Baywatch’-serie. Binnen enkele weken starten namelijk de afleveringen van het gloednieuwe programma ‘De Redders’ en dat natuurlijk aan onze Noordzee. Liefhebbers zullen blij zijn om te horen dat er naast spectaculaire reddingen ook liefdesintriges zullen zijn. Redders die wellicht met elkaar in bed duiken en elkaar vervolgens de liefde verklaren.

Eén van de acteurs die meedoet is de 23-jarige Julie Vermeire, alsook haar vriend Laurins Dursin. Wij gokken dat Julie alvast de Pamela Anderson van dienst zal worden. Het gaat hier trouwens om ‘docufictie’ zoals de Buurtpolitie. Nu enkel nog hopen dat de kwaliteit toch een stukje hoger ligt dan dat VTM-programma. Al willen we die-hard Buurtpolitie-fans natuurlijk niet op de tenen trappen met die zin want dat zijn er blijkbaar minstens 300.000.

Op Instagram liet Julie Vermeire alvast haar badpak zien waarin ze tijdens de serie te zien zal zijn. Wordt ze een Vlaamse Pamela Anderson door ‘De Redders’? De tijd zal het uitwijzen.

En nog wat extra foto’s van Julie want waarom ook niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.