Kaitlyn verdient jaarlijks 15 miljoen via Twitch, Instagram en OnlyFans, maar is plots té pikant en sexy (foto’s)

Te pikant, maar wel geld verdienen als slijk

Op het platform Twitch kan je behoorlijk wat geld verdienen als je veel fans hebt. Daar stream je voornamelijk games en mensen kunnen kijken naar hoe jij speelt en ondertussen gezellig met jou praten. Populaire Twitch-streamers verdienen vervolgens geld via sponsors en met kijkers die geld doneren of een abonnement op je kanaal nemen.

Immens populair en schatrijk

Maak kennis met Kaitlyn “Amouranth” Siragusa. Volgens kenners één van de knapste dames die op Twitch zit. In eigenlijk slechts een klein deel van haar streams speelt ze ook daadwerkelijk games, maar dat maakt haar fans blijkbaar weinig uit.

Met bijna 2 miljoen vaste fans op Twitch stroomden de centjes dan ook binnen bij Kaitlyn. Ze beseft zelf heel goed dat ze er waanzinnig goed uitziet en gooit steeds al haar troeven in de strijd. Ze balanceerde overigens altijd wel op het randje van wat mag op Twitch.

Zo kreeg ze al waarschuwingen omdat ze veel te weinig kleren droeg in haar streams en ze kreeg zelfs al eens een ban omdat ze ‘per ongeluk’ een tepel toonde. Onlangs vonden ze bij Twitch dat ze weer te ver was gegaan en daardoor kreeg ze nu weer een langdurige ban. Ook op Instagram zoekt ze vaak de grenzen op en daar is het nu hetzelfde verhaal, ook alweer een ban op haar hoofdaccount.

Ze is dus té pikant en te sexy voor Instagram. Dat is voor haar een gigantische deuk in haar inkomen. Zo verdient ze naar verluidt 1,3 miljoen dollar per maand. Maar liefst 1 miljoen komt binnen via OnlyFans. Via Twitch en YouTube verdient ze maandelijks ook meer dan 130.000 dollar. Via Instagram gemiddeld zo’n 20.000 per maand. Dat valt dus weg wegens haar ban, maar treuren om het geld zal ze niet doen want ze verdient meer dan ze ooit kan uitgeven. Al is ze wel behoorlijk pissig dat ze haar Twitch-werk niet meer kan doen.

Doet ze uiteindelijk dus iets uniek en speciaal? Eigenlijk niet, maar toch verdient Kaitlyn geld als slijk omdat ze heel goed beseft wat haar fans willen. Een marketinggenie volgens sommige mensen. Onderstaande plaatjes leggen haar populariteit alvast uit.