Lottie, de bloedmooie zus van Kate Moss, zoekt weer de grenze van Instagram op met topless foto's Babes
Lottie, de bloedmooie zus van Kate Moss, zoekt weer de grenze van Instagram op met topless foto's
Babes

Lottie, de bloedmooie zus van Kate Moss, zoekt weer de grenze van Instagram op met topless foto's

Lottie Moss is de zus van het wereldberoemde model Kate Moss. Ze is 23 jaar oud en is dan ook maar liefst 24 jaar jonger dan haar bekende zus. Lottie lijkt op termijn in de voetsporen van haar zus te willen treden en als we kijken naar de foto’s en video’s die ze deelt op Instagram, dan lijkt ons dat ook geen enkel probleem. Integendeel!

Het officiële Instagram-account van grote zus Kate zit aan zo’n 1,2 miljoen fans. Lottie zit daar met zo’n 517.000 volgers nog ver vanaf, maar doet het toch ook al meer dan behoorlijk. Lottie is net zoals haar zus niet vies van wat naakt en zoekt maar al te graag de grenzen van Instagram op. En dat is ook het geval in de laatste foto's die ze post, waar ze topless poseert op het strand. Mooi om naar te kijken hoor!

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan.0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties