Meisjes van bij ons: Limburgs tijger alert!

Het hoeven niet altijd vrouwen vanuit alle hoeken van de wereld te zijn, ook bij ons loopt er voldoende ‘schoon gerief’ rond. Zoals deze Stefania.Stefania Paulussen, de naam alleen zegt toch genoeg? Deze 21-jarige ‘rosse voenk’ is wonende te Limburg en heeft al heel wat fotoshoots op haar kerfstok, en daar zijn wij niet rouwig […]

Het hoeven niet altijd vrouwen vanuit alle hoeken van de wereld te zijn, ook bij ons loopt er voldoende ‘schoon gerief’ rond. Zoals deze Stefania.
Stefania Paulussen, de naam alleen zegt toch genoeg? Deze 21-jarige ‘rosse voenk’ is wonende te Limburg en heeft al heel wat fotoshoots op haar kerfstok, en daar zijn wij niet rouwig om! Onder andere playboy heeft ze al onveilig gemaakt. Schitterend als covergirl op de Flair, heeft ze al menig mannenharten sneller doen slaan. Naar eigen zeggen is het geen ‘poesje’ om zonder handschoenen aan te pakken. Kijken op eigen risico!
Wil je graag meer foto’s bekijken van deze Limburgse? Klik hier.

Ben je zelf niet onknap en wil je best wel eens in deze rubriek terechtkomen? Mail dan je foto’s en contactgegevens naar [email protected]! (TB)

Zelf fan van de ‘Meisjes van bij ons’? Dan klik je hieronder op ‘like’!

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments