Meisjes van bij ons: vurige Kelly

Het hoeven niet altijd vrouwen vanuit alle hoeken van de wereld te zijn, ook bij ons loopt er voldoende ‘schoon gerief’ rond. Zoals dit heerlijk katje Kelly.Deze week zag je ze nog topless in ‘Foute Vrienden’, maar Kelly bouwt al een tijdje aan de weg als model. Vroeger mocht ze niet van haar toenmalige vriendjes, […]

Het hoeven niet altijd vrouwen vanuit alle hoeken van de wereld te zijn, ook bij ons loopt er voldoende ‘schoon gerief’ rond. Zoals dit heerlijk katje Kelly.
Deze week zag je ze nog topless in ‘Foute Vrienden’, maar Kelly bouwt al een tijdje aan de weg als model. Vroeger mocht ze niet van haar toenmalige vriendjes, maar sinds enkele jaren gaat ze voluit voor deze carrière. Zelfs vuurspuwen gaat ze niet uit de weg. Wij mochten alvast enkele foto’s uit haar rijke galerij plukken, wil je er zelf nog wat meer zien, dan moet je op haar website zijn.  

Wie de meisjes van bij ons wel kan pruimen, moet zeker onze Facebook-pagina hieronder een dikke duim geven!

Ben je zelf niet onknap en wil je best wel eens in deze rubriek terechtkomen? Mail dan je foto’s en contactgegevens naar [email protected]! (KA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.