Mia werkte 1 jaar geleden als receptioniste, maar is nu miljonair door gesprek met haar vriendje over OnlyFans

Misschien toch ook eens met de vriendin praten?

Maak kennis met Mia Karina, deze knappe brunette werkte een jaar geleden nog als receptioniste, maar is ondertussen een miljonair. Hoe ze daar in godsnaam is in geslaagd? Nadat haar vriendje ze liet kennismaken met OnlyFans.

Voor de 7 mensen die OnlyFans nog niet kennen, leggen we het nog even heel kort uit. Op deze website maak je als vrouw (of man) een account aan en mensen kunnen een betalend abonnement nemen om daar je exclusieve foto’s en filmpjes te bekijken. Aangezien letterlijk alles mag op OnlyFans worden er vooral naaktfoto’s en pornofilmpjes gepost.

Mia verdient geld als slijk dankzij OnlyFans

Mia werkte dus een jaar geleden nog als receptioniste. Na een gesprek met haar vriendje over OnlyFans klonk het Mia wel heel interessant. Ze kende het niet, maar het feit dat sommige mensen een pak meer verdienen dan haar als receptioniste terwijl ze hun huis niet moeten verlaten, klonk blijkbaar heel aanlokkelijk.

De knappe brunette besloot met de steun van haar lieftallige vriend om OnlyFans vervolgens een kans te geven als bijverdienste. Iets wat al snel een fulltime job werd want na amper anderhalve maand verdiende ze al een stuk meer als hotelreceptioniste, vertelde ze aan ‘The LadBible’.

“In het begin werkte ik nog in het hotel, maar na anderhalve maand heb ik mijn ontslag genomen omdat ik gewoon veel meer verdiende met OnlyFans. Ik dacht ‘waarom zou 8 uur per gaan werken als ik meer kan verdienen en thuis kan blijven?'”

‘Easy money’ dus voor Mia zou je denken, maar het is blijkbaar wel keihard werken zegt de brunette. Het begon met een paar uurtjes per dag, maar ze houdt zich nu 24/7 bezig hiermee zegt ze zelf omdat ze graag al haar betalende fans wil tevreden houden.

“In het begin toen ik dit fulltime deed, werkte ik 8 of 9 uur per dag, maar nu doe ik het eigenlijk 24/7. Ik heb in de laatste 7 maanden letterlijk geen enkele dag vakantie genomen. Ik zit gewoon constant op mijn smartphone om met al mijn klanten te praten en het gevoel te geven dat ze een persoonlijke behandeling krijgen en zich comfortabel voelen.”

This image has an empty alt attribute; its file name is Schermafbeelding-2021-01-14-om-12.56.01.jpg

De bijzondere carrièreswitch heeft haar overigens geen windeieren gelegd. Zo heeft ze na amper één jaar de kaap van 1 miljoen dollar aan inkomsten overschreden. Haar vriendje zelf is dolgelukkig met Mia haar carrière (en inkomsten) en heeft absoluut geen probleem met het feit dat Mia dagelijks uit de kleren gaat en pikante filmpjes post voor andere mannen. Hij helpt ze zelfs ook vaak een handje.

Mia nodigt ook geregeld vriendinnen uit om samen met hen 18+ filmpjes te maken en de spannende seksspeeltjes boven te halen. Eén van haar handelsmerken blijkbaar. Voor de nieuwsgierigen: een abonnementje op haar pagina kost je zo’n 9 dollar per maand momenteel.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments