‘Mijn seksualiteit is heilig’: biseksuele priester zag het licht en is nu stripster (foto’s)

Wat een carrièreswitch …

Vandaag een verhaal dat je maar zelden zal tegenkomen. Maak kennis met de 36-jarige Nikole Mitchell. Tot drie jaar geleden was zij één van de amper 200 vrouwen op deze planeet die daadwerkelijk het beroep van priester uitoefende. In 2017 zag ze echter het licht en besloot ze voor een carrièreswitch te gaan.

Van priester naar stripster

Nikole gaat nu namelijk door het leven als erotisch model en stripster. Toch wel iets heel anders dan over God praten in een kerk. Hoewel heel wat mensen haar carrièrewending compleet hallucinant vinden, was het voor haar toch een beetje meer vanzelfsprekend:

“Al op een jonge leeftijd, fantaseerde ik over een stripper te zijn. Thuis leerde ik echter dat mijn seksuele verlangens en mijn lichaam een grote zonde waren en zulke gedachten dus gewoon slecht waren.”

In plaats van dus haar droom te volgen, gooide ze het over een andere boeg en besloot ze om priester te worden. Al was dat ook niet vanzelfsprekend omdat ze in haar familie vonden dat een vrouw geen mensen zou moeten leiden, maar eerder moet thuis blijven om voor de kinderen te zorgen en in de keuken te staan.

Ondanks dat ze haar job als priester graag deed zag ze In 2017 het licht nadat ze een LGBT-optreden had bijgewoond. Ze besefte dat ze biseksueel was en dat ze na al die jaren haar seksualiteit wou uiten. Vanaf dan ging de bal aan het rollen en toen ze haar eerste pikante naaktshoot had gedaan, wist Nikole dat ze haar roeping had gevonden.

“Ik wou sexy zijn en mezelf ook zo uitdrukken. Tijdens deze shoot voelde ik me plots ontzettend heilig. Ik had me nog nooit zo sexy en vrij gevoeld als toen.”

Momenteel verdient ze vooral haar geld met OnlyFans waar je voor zo’n 20 euro per maand haar expliciete en pikante naaktfoto’s kan bekijken. Al meer dan 1.000 Mensen betalen haar hier ook daadwerkelijk maandelijks voor.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments