Presentatrice Geraldine Kempers toont haar tepels en Instagram is plots heel boos (foto’s)

Een tepel posten, is verschrikkelijk tegenwoordig

Geraldine Kemper, dat is de naam van de dame die in 2020 de titel droeg van ‘meest begeerde vrouw van Nederland’. Zo presenteert ze heel wat progamma’s en was ze onlangs ook op onze Vlaamse schermen te zien in Expeditie Robinson en Big Brother.

De 30-jarige blondine is ontzettend geliefd bij onze Noorderburen en dat is niet enkel omdat ze een sympathieke presentatrice is. Op Instagram heeft ze ook meer dan 630.000 volgers en dat komt ongetwijfeld vooral door foto’s zoals onderstaande.

Instagram niet gelukkig met Geraldine haar tepels

Geraldine zoekt af en toe ook wel eens de grenzen op van Instagram en dat deed ze deze week ook weer. Zo postte ze haar tepels doodleuk op haar Insta-verhaal. Eén bedekt met een zonnetje en de andere niet. Van ons moet dat gewoon kunnen, maar nadat ze enkele keren gerapporteerd werd, kwam de Instagram-politie langs. Ze kreeg een waarschuwing, een tik op de pols en de foto in kwestie werd ook verwijderd.

Geraldine zelf kon er in ieder geval niet om lachen. Het feit dat een half tepeltje tegenwoordig te pikant is, geraakt er bij haar echt niet in: “Je bericht is verwijderd omdat mensen je hebben gerapporteerd, dat zijn dezelfde mensen die in de pauze eenzaam rondom hun kantoor wandelen en ‘s nachts janken in hun kussen, in slaap vallen terwijl ze hun eigen scheten ruiken, om zo te beseffen dat ze veilig zijn.”

En nog wat extra plaatjes van Geraldine (waarbij haar tepels wel bedekt zijn):

Leave a Reply

Your email address will not be published.