Rose Bertram doet iedereen duizelen met doorkijkjurk op rode loper in Cannes

Ze blijft ons steeds bekoren!

Hoog tijd  om jullie nog eens wat nieuws te brengen over Rose Bertram, wellicht de mooiste Vlaamse WAG die er ooit geweest is, maar daarnaast is ze ook nog moeder, model en eigenlijk een beetje alleskunner. Haar man Gregory Van der Wiel heeft ondertussen zijn voetbalschoenen aan de haak gehangen, maar Rose heeft nog niks aan de haak gehangen. Ze blijft volop verder schitteren!

Filmfestival Cannes

Rose heeft nu ook alle harten gestolen en monden doen openvallen op het filmfestival in Cannes. Ze was aanwezig bij de voorstelling van de film ‘Armegeddon Time’ en paradeerde over de rode loper. En of de verschijning van Rose alleen nog niet genoeg was, deed ze er nog een schepje bovenop…

Rose droeg een groene ‘doorkijkjurk’ die werkelijk alle zintuigen prikkelt en ze liet met veel plezier al haar mooie rondingen op beeld vastleggen. Wat onder dat jurkje schuilgaat weet iedereen maar al te goed, gezien de waanzinnige foto’s die ze regelmatig deelt op Instagram. Geniet gewoon even mee!

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan.