Russische stoeipoes Sveta Bilyalova is immens populair door ‘gelekte’ sekstape (foto’s)

Alle dames wilden plots kokosnoten olie in de slaapkamer

Sveta Bilyalova passeerde hier in het verleden al eens de revue. Deze Russische heeft op Instagram al een slordige 6 miljoen volgers, maar vooral enkele maanden geleden was ze weer heel hard trending waardoor ze er plots weer een slordige miljoen volgers bij kreeg. De reden daarvoor was een ‘gelekte’ sekstape.

Alle vrouwen wilden plots behandeld worden met ‘coconut oil’

‘Gelekt’ zetten we wel tussen aanhalingstekens want hoewel het hier duidelijk om een zeer expliciete sekstape gaat, zijn de beelden wel heel knap gemonteerd met daarbij ook nog een leuke muziekje bovenop. Heeft een fan deze beelden gestolen en daar een compilatievideo van gemaakt of wilden Sveta en haar ex-vriendje gewoon wat extra aandacht?

Hoe het ook zij, Sveta (en eigenlijk vooral ex-vriend Jay) stonden in ieder geval plots terug in de spotlight. Zo werd de sekstape van de Russische al door meer dan 5 miljoen mensen bekeken. Jay Alvarrez, de man uit de video, gebruikt overigens ‘coconut oil’ in het filmpje om de Russische babe stevig oraal te verwennen.

Aangezien Jay zelf een kerel is die goed bij de dames in de markt ligt, waren reactiefilmpjes over de ‘coconut oil sekstape’ op TikTok plots heel trending. Je kon het vergelijken met de populariteit van de gigantische pretstok uit de Netflix-serie Sex/Life. Vrouwen begonnen namelijk te zwijmelen bij de gedachte dat ze ook zo verwend werden met kokosnoten olie.

Het 18+ filmpje zelf gaan we niet delen, maar met een Google zoektocht met de woorden ‘sextape cocounut oil jay alvarez’ vind je al snel wat je zoekt. Foto’s van de knappe Sveta kunnen we overigens wel delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.