Sportief & Sexy: knappe surf-babe Alana Blanchard is de koningin van de golven (foto's) Babes
Sportief & Sexy: knappe surf-babe Alana Blanchard is de koningin van de golven (foto's)
Babes

Sportief & Sexy: knappe surf-babe Alana Blanchard is de koningin van de golven (foto's)

Sportief en sexy kunnen best wel hand in hand gaan. Knappe dames die ook nog eens top zijn in hun sport. Er bestaan daar genoeg levende bewijzen van. En voortaan gaan wij twee keer per week op zoek naar die levende bewijzen. We stellen jullie telkens een dame voor die schittert op en naast het sportterrein. Vandaag de knappe surfbabe Alana Blanchard.

Bio

Naam: Alana Blanchard

Leeftijd: 32

Nationaliteit: Verenigde Staten

Lengte: 1m73

Gewicht: ?

Sport: surfen

Sociale media: Instagram (1,7 miljoen volgers) - YouTube (102.000 abonnees) - TikTok (6.400 volgers)

Sportief & Sexy: knappe surf-babe Alana Blanchard is de koningin van de golven (foto's)

Story

Bij elke atlete hoort natuurlijk een 'verhaal'. Wie is ze, wat heeft ze allemaal al meegemaakt, vallen er interessante details te rapen over haar, enzovoort. Dat lees je hier...

Kijktip: Wie wint een GGPoker Pro Contract?

Alana leerde al surfen toen ze nog maar net 4 jaar oud was. Daarna ging ze voor het eerst meedoen aan wedstrijden toen ze 9 jaar oud was. In 2005 - op 15-jarige leeftijd - pakte ze haar eerste grote prijs tijdens de T&C Women's Pipeline Championships, waarna al snel nog enkele andere overwinningen op grote evenementen volgden.

Sportief & Sexy: knappe surf-babe Alana Blanchard is de koningin van de golven (foto's)

In 2004 tekende Alana een contract met het zwemkledingmerk Rip Curl. Ze droeg niet alleen de kledij van het merk, maar stond er ook model voor. In 2020 werd deze overeenkomst beëindigd, wat volgens Alana te wijten was aan het feit dat ze moeder werd. Rip Curl ontkende dit in alle talen en beweerde dat er tussen hen en de surfster gewoon geen nieuwe deal kon gevonden worden.

In mei 2017 lanceerde de Amerikaanse surfster de Alana Blanchard Foundation (ABF) met als doel het ondersteunen van vrouwelijk talent in de surfsport. Ze heeft ook een grote invloed op sociale media met 1,7 miljoen volgers op Instagram en 102.000 abonnees op YouTube.

Foto's

Uiteraard zitten jullie te wachten op de prachtige kiekjes van Alana en we gaan jullie dus niet langer in spanning laten. Hieronder een selectie foto's die werkelijk adembenemend zijn. En dan bedoelen we op alle vlakken!

Hieronder nog enkele sportieve en mooie dames die in deze rubriek de revue passeerden: 

Alica Schmidt: Bekijk hier de foto's

Mikayla Demaiter: Bekijk hier de foto's

Ana Maria Marković: Bekijk hier de foto's

Lindsay Brewer: Bekijk hier de foto's

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties