Tijd om Nata Lee nog eens te bewonderen, volgens velen de meest sexy vrouw op deze planeet (foto’s)

Nog altijd een Godin

Het grote Maxim kwam in 2019 met de ‘Hot 100’ en concurrent FHM kon toen natuurlijk niet achterblijven. De grote winnaar nadat de uitslag van de ‘FHM 100 Sexiest Women’ bekend was de Russische Natasha. Ook in 2020 stond ze weer in de top 5 te blinken.

De Russische bom liet beroemde beauty’s als Gal Gadot en Kate Upton achter zich. Zij was voor gigantisch veel mannen net zoals in 2019 ook in 2020 dus de meest sexy vrouw op deze planeet. Of je nu hiermee akkoord bent of niet, je zal niet kunnen ontkennen dat deze Natasha een babe is zoals je er maar weinig ziet.

Het is alweer 10 maanden geleden dat we nog eens een kijkje namen op Nata Lee haar Instagram-profiel en blijkbaar gaat het nog steeds schitterend met haar. Ondertussen zit ze al aan 6,4 miljoen volgers en verdient ze geld als slijk met haar OnlyFans-account. Voor zo’n 25 dollar per maand krijg je constant naaktfoto’s en filmpjes van de Russische bom. Al zal je met onderstaande foto’s ook alvast je honger naar Nata Lee kunnen stillen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.