Verpleegster Allison kreeg C4 door haar OnlyFans-account, verdient nu 219.000 euro per maand (foto's) Babes
Verpleegster Allison kreeg C4 door haar OnlyFans-account, verdient nu 219.000 euro per maand (foto's)
Babes

Verpleegster Allison kreeg C4 door haar OnlyFans-account, verdient nu 219.000 euro per maand (foto's)

Maak kennis met Allison Rae. Een 37-jarige dame die ook twee tienerzonen heeft en tot voor kort verpleegster was. Allison had al in haar verpleegster-dagen een Instagram-account waar ze af en toe eens sexy foto's op plaatste maar toen corona voorbij kwam, besloot ze om ook eens wat pikantere foto's op een OnlyFans-pagina te plaatsen.

Ontslag als verpleegster bleek een financieel geschenk

Het werd al snel een leuke bijverdienste waar ze een stuk meer mee verdiende dan met haar job als verpleegster. Toen enkele van haar collega's in het ziekenhuis haar foto's ontdekten, kreeg ze blijkbaar haar ontslag: "Het management van het ziekenhuis voelde zich niet comfortabel bij wat ik deed om wat extra inkomsten te vergaren. Ze vonden niet dat het paste bij iemand in mijn functie." Het feit dat ze soms stiekem pikante foto's maakte op de werkvloer zal wellicht ook wel mee gespeeld hebben in haar ontslag.

Het verhaal van haar ontslag ging de wereld rond en verscheen vervolgens op honderden websites. Haar C4 bleek uiteindelijk een zegen te zijn. Haar OnlyFans-account ontplofte en ze verdient nu gemiddeld 250.000 dollar per maand, omgerekend zo'n 219.000 euro. Op een maand rijft ze dus dus het veelvoud binnen van wat ze verdiende als verpleegster per jaar.

Reportagemakers 'Truly' gingen bij Allison langs waar ze over haar leven als OnlyFans-model vertelt. Ook haar twee tienerzonen komen aan bod. De jonge heren vertellen uitgebreid over wat ze nu eigenlijk denken van de pikante job van hun moeder.

Natuurlijk gooien we er ook nog heel wat sexy foto's van de ex-verpleegster bovenop. Voor de naaktbeelden verwijzen we je dan weer door naar haar OnlyFans-account. Voor zo'n 12 dollar per maand krijg je alles van Allison te zien wat je maar kan inbeelden.

https://youtu.be/H0cY-8Pu9Ik

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties