Vlaamse ‘bikinibody’ Jill Cnudde deelt erg lekkere kiekjes op Instagram

Om van te smullen!

De 24-jarige Jill Cnudde kwam voor het eerst in ‘the spotlights’ toen ze deelnam aan het VTM-programma ‘Jonge Wolven’, waar we alles te weten kwamen over haar zaak ‘Bikinibody’. Het is ondertussen uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met sapjeskuren, detox-thees, granola en soep voor iedereen die weg wil van klassieke diëten.

Vorig jaar schreef Jill ook een boek met als titel de naam van haar bedrijf. Daarin deelt ze tips en tricks om in 21 dagen naar een gezonder en fitter leven te gaan. Haar motto is: ‘Voeding, sport en mindset zijn de basis voor een aanhoudend succes!’ Het doel van Jill is een bestorming van het buitenland, Amerika in het bijzonder, en op pensioen gaan op haar dertigste.

Wij namen eens een kijkje op haar Instagram en moesten vaststellen dat Jill gewoon ook een heel knappe dame is. De foto’s die ze post hebben zelfs een heel hoog jet-set gehalte. Ze heeft ondertussen 68.000 trouwe volgers, die ze regelmatig leuke kiekjes voorgeschoteld. Een kleine selectie…

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan.