Vlaamse Parels: Antwerpse Caro doet je verdrinken in haar prachtige ogen

Caro maakt gigantisch veel indruk

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Antwerpse Caro van Gorp is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woorden laten.

Dag Caro, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Hallo, Ik ben Caro Van Gorp 22 jaar oud en wonend in de provincie Antwerpen. Momenteel ben ik een druk bezette vrouw. Ik vind steeds wel iets om te doen en veel mijn tijd gaat op dit moment naar shoots of fashionshows lopen voor kledingwinkels. Daarnaast zal je me ook heel vaak kunnen terug vinden in de fitnesszaal.

Daarnaast werk ik nu ook voor een groot bedrijf, maar mijn grootste droom is toch wel ooit een eigen zaak oprichten. En als ik dan toch eventjes niets te doen heb, kan ik er ook wel enorm van genieten om rustig wat in de zetel Netflix te kijken.

Hoe was de shoot met Steven Wolles?

Het was de eerste keer dat ik met Steven een fotoshoot deed. Het was zeker en vast een aangename samenwerking. Daarnaast levert hij ook zeer knap werk!

Je was in 2019 Miss Exclusive. Hoe kijk je op die periode terug? Wat waren de leukste zaken die je in dat jaar hebt gedaan?

Ik heb heel veel geleerd in mijn jaar als Miss. Ik ben ook zeer zelfstandig geworden op een korte periode. Dit heeft me zelf ook duidelijk gemaakt wat ik zelf nog wil bereiken in mijn leven en wat ik echt leuk vind. Tijdens mijn jaar als Miss ben ik pas echt de persoon geworden die ik nu ben. De mooiste momenten waren ongetwijfeld de kroning en de Miss Earth verkiezing in de Filipijnen.

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Ik heb nog verschillende dromen. Een wereldreis staat toch ook wel op mijn verlanglijstje. Ik droom er ook van om ooit een eigen zaak te hebben en later zou ik heel graag een gezinnetje hebben maar dat is echt voor later.

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

Nee ik ben geen vrijgezel meer. Ik ben al bijna 8 jaar van straat (haha).  

Wat is een absolute afknapper voor jou?

Wat voor mij echt een afknapper is, zijn lelijke tanden. Dat is iets waar ik zelf meteen naar kijk als ik een gesprek met iemand aanga. Geen mooi gebit is echt een ‘no go’ voor mij.

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: Een wereldreis

Favoriete serie: The Black List

Favoriete sport: Fitness

Droomauto: Mercedes-AMG G 63

Zonder wat kan je niet leven: Chocolade

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Caro vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

ModelCaro van Gorp

FotograafSteven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels: