Vlaamse Parels: Antwerpse DJ Meaghan doet je mond openvallen met deze prachtige bikini-shoot

Meaghan heeft er sowieso heel wat fans bij na vandaag

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Antwerpse Meaghan Slaets is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woord laten.

Dag Meaghan, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Hallo, ik ben Meaghan ik ben 20 jaar en afkomstig van Mechelen. Ik ben vooral gekend bij mensen als danseres, zangeres en tech house DJ.

Hoe was de shoot met Steven Wolles?

De shoot met Steven was zeker weer super gezellig. Ik shoot heel graag met Steven omdat hij perfect weet wat ik graag wil en hoe ik graag voor de camera kom. Steven is bovendien een super toffe persoon dus ik amuseer me er altijd rot mee.

Je foto’s zien er fantastisch uit, poseer je eigenlijk vaak voor de camera?

Ik poseer wel vaak voor de camera overigens. Ik heb als kind vroeger ook veel modellenwerk gedaan, zowel voor foto’s als mannequin dus ik ben het wel gewoon om voor de camera te staan. Ook met job als DJ en vroeger als danseres

Je werkt onder andere als DJ, hoe ben je in dit vak gerold?

Ik ben ondertussen bijna een jaar DJ. Ik ben eigenlijk in het vak gerold via het dansen. Ik ben al 16 jaar actief als professioneel danseres en nu eigenlijk nog. Ik heb de eer gehad om danseres bij Anouk Matton te mogen zijn tijdens haar videoclip. Dan is eigenlijk ter sprake gekomen waarom ik nog niet draaide. Tijdens de corona-periode heeft mijn papa mij dan leren draaien aangezien hij zelf al heel lang actief is als DJ.

Ik was tijdens die videoclip nog maar twee weken aan het leren en ik kreeg dan de vraag om een babbeltje te komen doen en een setje te komen draaien. Ik heb dan een jaarcontract gekregen bij ‘Smash the House’. Ik ben vanaf dan verder in het meer underground profiel gaan kruipen en nu ben ik actief bij ‘Epic Times Agency’ die zowel mijn management als mijn bookings doen.

Wat is voor jou het ultieme festival waar je ooit zelf wil draaien en waarom?

Het ultieme festival waar ik ooit zou willen draaien is natuurlijk Tomorrowland. Dat is zeker een droom, maar ook festivals zoals Cercle, Elrow en Awakenings zijn plaatsen waarbij ik denk ‘wauw daar wil ik echt wel staan’ want daar kan ik ook volledig mijn ding doen.

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Natuurlijk! Ik wil nog afstuderen en dat komt er bijna aan. Ik wil ook nog een Master-opleiding halen want ik ben nog steeds aan het studeren en actief als vroedvrouw als student verloskundige. Ik wil in de komende jaren nog steeds veel dansen en dit combineren met draaien. Ik wil ook nog meer nummers uitbrengen en mijn eerste eigen nummer komt binnenkort trouwens uit.

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

Vooral veel dingen doen met vrienden en familie. Ik ben echt een sociale vlinder en ik ben ook steeds heel veel bezig met naar events gaan en nieuwe mensen leren kennen. Ik ben ook eindelijk gestart met Basic Fit om mijn conditie wat te verbeteren met het oog op mijn competities in het najaar. Ik kan daarnaast ook altijd wel tijd maken voor een hapje, een drankje en shopje met de vriendinnen.

Wat zoek je in een man?

Ik heb eigenlijk heel graag een jongen die heel veel humor heeft, maar ook iemand die heel zachtaardig kan zijn met mij omdat ik dat toch wel nodig heb. En iemand die mij bovendien kalm houdt, is ook belangrijk. Ik ben echt een serieuze stresskip namelijk. Een man moet ook appreciatie tonen voor mijn job. Ik wil als vrouw heel graag een carrière maken en ik zou niet graag hebben dat hij dat in de weg staat.

Wat is een absolute afknapper voor jou?

Machogedrag, iemand die arrogant is en denkt dat hij alles kan krijgen wat hij verlangt. Daarnaast ook iemand die geen interesse heeft en geen appreciatie toont naar mijn job toe is echt een afknapper.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Ik wil overal in de wereld nog naartoe gaan om voor mijn werk daar te kunnen draaien. Binnen 5 jaar zie ik me nog niet met een vaste job in het ziekenhuis of met kindjes. Dat is eerder binnen 10 jaar een optie maar binnen 5 jaar wil ik vooral de wereld gezien hebben omdat ik veel heb kunnen reizen voor mijn job.

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: De Maldiven, Thailand of Bali

Celebrity crush: Don Massimo van de Netflix-film 365 Days

Mooiste vrouw op deze planeet: Margot Robbie of Jennifer Aniston

Favoriete serie: Stranger Things

Favoriete sport: Dansen

Droomauto: Lamborghini

Het meest aantrekkelijke aan een man: Een man die emotioneel kan zijn, maar ook humor en zachtaardig zijn

Favoriete festival: Elrow

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Mijn sportieve benen

Zonder wat kan je niet leven: Zonder mijn druk leven

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Meaghan vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

ModelMeaghan Slaets

FotograafSteven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels: