Vlaamse Parels: Antwerpse Kiara en Leuvense Yinte doen sowieso je mond openvallen

Vorige week geen Vlaamse Parel, maar dat maken we deze week dubbel goed

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. Vorige week hadden we door omstandigheden geen shoot, maar dat maken we deze week letterlijk dubbel en dik goed met twee prachtige Vlaamse Parels, maak kennis met de Leuvens Yinte Geyskens en de Antwerpse Kiara Pellegroms

Dag Kiara en Yinte, kunnen jullie jezelf even voorstellen en vertellen wat jullie in het dagelijkse leven voornamelijk doen?

Yinte: Ik ben Yinte Geyskens, 23 jaar oud en ik kom van Leuven. Ik ben schoonheidsspecialiste & mannequin voor Chantelle Paris. In het dagelijkse leven hou ik me vooral bezig met shoots, uit eten gaan, naar de welness gaan en genieten van het leven! 

Kiara: Ik ben Kiara, 22 jaar en afkomstig uit Beerzel. Ik ben tewerkgesteld als zonneconsulente en in mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met fotoshoots of gezellig met vriendinnen iets doen.

Jullie duoshoot met Steven Wolles is werkelijk prachtig, waarom werken jullie graag met hem samen?

Kiara: Ik werk graag met Steven samen omdat hij super vlot in de omgang is. Vanaf de allereerste keer voelde ik mij echt heel goed bij hem en dat is nog steeds zo! Hij is goed in wat hij doet en zal nog regelmatig samenwerken met hem.

Yinte: Super lief, was ook een ontzettend leuke dag! Ik werk graag samen met Steven omdat hij top is in wat hij doet. Daarnaast is hij ook heel sociaal en we lachen ook altijd super veel tijdens onze shoots + ik voelde me ook direct op mijn gemak bij hem. 

Jullie werken vaak als model en poseren geregeld voor shoots. Zijn er nu nog bepaalde doelen die jullie hebben in die wereld?

Yinte: Ik zou graag nog blijven groeien als model. Ik hoop dan ook om nog ontdekt te worden door bekende merken. Maar ik ben ook heel dankbaar voor wat er allemaal al op mijn pad is gekomen het voorbije jaar!

Kiara: Ik zou nog heel graag mooie reizen maken en buitenlandse fotoshoots doen. Natuurlijk hoop ik ook nog op samenwerkingen met bekende merken.

Wat zijn dingen die jullie leuk vinden om te doen in jullie vrije tijd?

Kiara: In mijn vrije tijd ga ik al eens graag iets eten of drinken met mijn vriendinnen of vriend. Ook ben ik wel graag thuis, die rust en kalmte heb ik soms echt wel nodig. 

Yinte: Shooten, eens gaan uit eten, welness, cinema, weggaan met vrienden en vooral reizen. Wat me-time is daarnaast ook wel heel erg belangrijk voor mij.

Iets wat veel heren zich afvragen wellicht, zijn jullie nog single en wat zoeken jullie in een man?

Kiara: Ikzelf ben geen single. Maar wat ik wel heel belangrijk vind in een man is dat hij goed gevoel voor humor heeft, er verzorgd uitziet, respectvol is en absoluut geen dikke nek heeft. Ik hou van iemand die met zijn voeten op de grond staat en tegelijkertijd wel voor zichzelf opkomt.

Yinte: Ik heb ook terug een relatie en ben dus niet meer single. Ik zoek in een man iemand die wel graag en hard werkt omdat ik zelf ook bijna altijd 7 op 7 aan het werk ben. Dat is wel belangrijk anders zou het niet matchen omdat ik altijd zo druk bezig ben. Loyaliteit staat trouwens op nummer 1 bij mij! Verder heb ik graag dat mijn partner lief, zorgzaam en grappig is maar mij ook wel met mijn twee voeten op de grond kan zetten wanneer nodig. 

Wat is een absolute afknapper voor jullie?

Yinte: Een man die veel te vol is over zichzelf en niet vriendelijke mensen.

Kiara: Arrogant gedrag en geen verzorgd voorkomen.

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parels:

Reisbestemming: Verenigde staten (Kiara) / Bali, Dubai en Australië (Yinte)

Celebrity crush: Zac Afron (Kiara) / Chris Brown (Yinte)

Mooiste vrouw op deze planeet: Ariane Grande (Kiara) / Isabelle Mathers (Yinte)

Favoriete serie: The Vampire Diaries (Kiara) / Gossip Girl (Yinte)

Favoriete sport: Paardrijden (Kiara) / Geen idee (Yinte)

Favoriete festival: Tomorrowland (Kiara) / Tomorrowland (Yinte)

Droomauto: Mercedes G-klasse (Kiara) / Mini Cooper (Yinte)

Het meest aantrekkelijke aan een man: Ogen (Kiara) / Gespierd lichaam (Yinte)

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Mijn gezicht (Kiara) / Mijn poep en gezicht (Yinte)

Favoriete plek om te vrijen: Zetel (Kiara) / Bed en privé sauna (Yinte)

Zonder wat kan je niet leven: Mijn smartphone (Kiara) / Donuts (Yinte)

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parels zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Kiara vind je dan weer hier en deze van Yinte kan je hier bekijken. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Modellen: Kiara Pellegroms en Yinte Geyskens 

FotograafSteven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels: