Vlaamse Parels: Oost-Vlaamse nachtclub-uitbaatster Alisha is een lust voor het oog (foto’s)

Alweer een prachtige, nieuwe Vlaamse parel

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Oost-Vlaamse Alisha Van Puymbroeck is de derde Vlaamse Parel die we aan het woorden laten.

Dag Alisha, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Hallo, ik ben Alisha Van Puymbroeck. In het dagelijkse leven ben ik vooral bezig met onze mooie familie-zaak genaamd ‘The Chalet’. Wij zijn een hooggekwalificeerde nachtclub in het Waasland. Zo hebben wij al 25 jaar onze naam in het nachtleven. Ik zelf werk hier achter de schermen samen met mijn broer en vader. Hij gaat de zaak nog 2 jaar opvolgen om het daarna aan ons door te geven.

Wat mogen mensen dan exact verwachten als ze een bezoekje aan The Chalet brengen?

Wij zijn eigenlijk een champagne bar met mooie dames en regelmatig kan je ook optredens zien. Je kan bij ons vertoeven in het gezelschap van klasse dames. The Chalet beschikt over een exclusief kader. Klanten kunnen eventueel naar boven met één of meerdere dames van ons als ze dit nog willen na een gezellige avond.

Hoe was de fotoshoot met Steven Wolles?

Mijn shoot met Steven was zeer aangenaam en verliep ook heel professioneel. Samenwerken met hem was voor mij ook echt een heel leuke ervaring.

Je foto’s zien er fantastisch uit, poseer je eigenlijk vaak voor de camera?

Nog niet, maar ik zou in de toekomst wel vaker fotoshoots willen doen en dan bedoel ik ook echt op een serieuze manier ervoor gaan.

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Wat op mijn bucketlist staat is wonen en werken in het buitenland. De ultieme droom zou dan zijn om dit te combineren met werk en familie. Een fotoshoot in de ochtend, werken in de middag en dan sluit ik ‘s avonds gezellig af bij mijn familie. Het is een droom, maar die zijn er om waar te maken.

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

Wat ik nog altijd graag doe in mijn vrije tijd is feesten en plezier maken. Ik ga ook heel erg graag op avontuur of in een reisje heb ik ook altijd wel zin.

Ben je nog single en wat zoek je in een man?

Ik ben inderdaad nog altijd single. Mijn voorkeur qua uiterlijk gaat uit naar een man met tattoo’s en hij mag ook gerust wat breder gebouwd zijn. 

Wat is voor jou een absolute afknapper?

Ik vind een mooi gebit heel belangrijk. Een mooie lach zegt veel over iemand. Tanden die niet 100% zijn, is voor mij dan ook een echte afknapper.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Binnen 5 jaar zie ik mezelf ergens ver weg. En ik geloof ook dat dit kan zolang ik in mezelf en mijn doelstellingen blijf geloven. Hopelijk kan ik jullie dan dan misschien eens uitnodigen om champagne te komen drinken ergens dicht bij de Costa Del Sol.

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: De Malediven

Celebrity crush: Dwayne ‘The Rock’ Johnson, zo mag mijn toekomstige man er zeker uit zien 

Mooiste vrouw op deze planeet: Pamela Reif

Favoriete film: The Tinder Swindler

Favoriete sport: Dansen

Droomauto: Maserati

Het meest aantrekkelijke aan een man: Spieren en verstand

Favoriete plek om te vrijen: Geef mij maar een warm bed of een jacuzzi

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Mijn borsten, die volledig natuurlijk zijn

Meer foto’s van onze eerste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Alisha vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

ModelAlisha Van Puymbroeck

FotograafSteven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels: