Vlaamse presentatrice Flo Windey doet het blijkbaar ook graag topless: ‘Tits out!’ (foto’s)

Flo laat ook weinig aan de verbeelding over

Er lijkt een rage aan de gang, zoveel mogelijk van je lichaam tonen op Instagram en ondertussen stiekem de grenzen aftasten wat eigenlijk mag op het platform. Zo liet Lily Allen gisteren haar tepels zien op de ‘foto-app’ en ook Jitske, de dochter van Peter Van de Veire liet onlangs nog weinig aan de verbeelding over.

Deze keer leek het de beurt aan seksuologe Flo Windey. De 25-jarige radiopresentatrice en ondertussen ook tv-persoonlijkheid wordt alsmaar populairder. Het is al vaker gebleken dat Flo absoluut niet verlegen is en dat liet ze nu ook niet met een topless plaatje zien op Instagram. Weliswaar nog wel met enkele tactische vingers zodat ze niet plots een waarschuwing aan haar broek heeft.

Het is trouwens niet de eerste (en wellicht ook niet de laatste keer) dat Flo eens een foto post die weinig aan de verbeelding overlaat. En waarom ook niet natuurlijk? Flo praat vaak ronduit over orgasmes, liefdes en pikante seksspeeltje. Dan moet dit ook perfect kunnen, waar ze trouwens terecht complimentjes voor krijgt.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments