‘Girl next door’ en Vlaams model Justine doet monden openvallen met haar lingerie- en bikinifoto’s

Vlaamse pracht en praal

We hebben het al zo vaak gezegd… Je moet echt niet de landsgrenzen oversteken op zoek naar vrouwelijke pracht en praal. Ok, het mag wel eens, maar in ons eigen land zijn zo veel mooie pareltjes te vinden. Eén daarvan is de knappe Justine Vanruymbeke. Haar Instagrampagina – met bijna 22.000 volgers – is meer dan een bezoekje waard!

In haar bio kan je lezen dat Justine aan de slag is als content creator en freelance model. En dat laatste kan je merken aan de foto’s die ze deelt. De laatste twee foto’s die ze deelde, laten trouwens de monden openvallen! Justine poseert in lingerie en bikini, en de reacties van haar fans zijn navenant…

“Wat een verschijning, wat een body, wat een griet!” schrijft iemand. Iemand anders zegt: “Gewoon goddelijk!” Of: “Wauw, wat een lichaam!” Hieronder laten we jullie even meegenieten van al dat moois. Maar wel even opletten dat je mond niet op je schoenen valt!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.