Vrouwenverslinder en F1-coureur Max Verstappen is met de vrouw van een collega gaan lopen (foto’s)

Max is en blijft een snoeper

Max Verstappen is altijd een gigantische playboy geweest. De populaire Formule 1-coureur is in de laatste jaren al vaker van vriendin veranderd dan wij van onderbroek. Op zich nog te begrijpen natuurlijk. De halve Belg is immers nog altijd maar 23 jaar en de vrouwen gooien zich wellicht met bosjes voor zijn voeten.

Max Verstappen papt aan met ex-vrouw van collega

Het zag er een tijdje terug naar uit dat Max eindelijk een serieuze vriendin had gevonden met de Duitse Dilara M. Sanlik, maar ook die relatie liep nog niet zo lang geleden op de klippen. Verstappen blijft echter niet stil zitten en zou alweer een nieuwe vlam hebben.

Het gaat om niemand minder dan de bloedmooie Kelly Piquet. Kelly is overigens de dochter van drievoudig Formule 1-wereldkampioen Nelson Piquet. Ze is tevens ook de ex-vrouw van collega Formule 1-coureur Daniil Kvyat die voor AlphaTauri rijdt. Ze hebben zelfs samen een dochtertje.

Deze nieuwe relatie zal ongetwijfeld voor behoorlijk ongemakkelijke momenten zorgen tussen de twee heren op het circuit. Kelly is trouwens 31 jaar en dus maar liefst 8 jaar ouder dan de grootste casanova uit het Formule 1-circus.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments