WAG die ooit vogelde op de middenstip, showt nu haar gigantische meloenen op Instagram

Wel twee troeven die ze op tafel kan leggen!

Nives Celsius, nu 40 lentes jong, kwam in 2008 op een bijzondere manier in het (voetbal)nieuws. Ze beweerde dat ze destijds de liefde bedreef met de Kroatische voetballer Dino Drpic op… de middenstip van het Maksimir-stadion! En dat in aanloop naar de match tussen Kroatië en Engeland. De voetballer zou zelfs geregeld hebben dat de stadionlichten werden aan gezet.

Ontslag

Naar aanleiding van dit ‘nieuws’, werd Drpic door zijn club Zagbreb de laan uitgestuurd. En ook tussen hem en Nives liep het uiteindelijk spaak. Maar nu weer over naar de orde van de dag… Nives Celsius houdt zich vandaag de dag bezig met het vullen van haar Instagram, goed voor 445.000 volgers.

Dat ze zo’n grote schare volgers heeft, mag niet verbazen gezien de pikante content die ze serveert. Waarbij ze vaak de limieten van Instagram opzoekt. Op het menu staan vaak – zo niet altijd – haar twee grootste troeven, die ze graag op tafel gooit. Zet je maar even schrap voor deze leuke kiekjes…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.