We hebben met deze Claire wellicht de knapste golfster op deze planeet gevonden (foto’s)

Balletje slaan met Claire?

Er lopen heel wat bloedmooie golf-dames op deze planeet rond, maar vooral de 23-jarige Claire Hogle is naar onze mening toch wel echt een dame die je in de gaten moeten houden. Ten eerste kan ze al fenomenaal golfen. Zo werd ze in 2015 al pro-golfer toen ze mee mocht doen aan de Valley League Champions. In 2018 ontving ze dan weer de award voor de CCAA freshman of the year, en in 2019 mocht ze ook nog de award voor CCAA golfer of haar schouw zetten.

Immens populair dankzij haar looks en golftalent

Golftalent in overschot dus en deze heeft ze ook ingezet om een aardig centje bij te verdienen. Zo heeft ze tegenwoordig bijna 300.000 volgers op Instagram en wil elk groot golfmerk graag aan de knappe blondine verbonden worden.

Daarnaast heeft ze ook nog een TikTok-account waar haar golffilmpjes steevast honderdduizenden views halen en kers op de taart is haar succesvol YouTube-account waarmee ze ook heel wat geld binnenrijft. Het is duidelijk dat mensen een knappe blondine die waanzinnig golft heel fascinerend vinden.

Tijd om nu inderdaad eens zelf te kijken wat Claire op haar Instagram te bieden heeft. Blijkbaar heel wat en wij hebben ondertussen al op de volg-knop geklikt.

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan.