Woensdag Stripdag…Met Kelly naar Ero Hasselt

Stripster Kelly bracht een nieuwe show op Ero Expo Hasselt en wij waren erbij!

De beurs die het thema ‘Tales of the Dragon’ had, inspireerde Kelly om een nieuwe Oosterse show op haar trouwe publiek los te laten.Deze show omvat een mengeling van allerlei oosterse invloeden…een oosters meisje dat opkomt met een chinese paraplu om vervolgens over te schakelen naar een reeks van kungfu moves. Als volgt kruipt ze in de huid van een samoerai (waarvoor ze speciaal 2 vuurzwaarden heeft laten ontwerpen) om tot slot te eindigen met de rode waaier met japanse tekens.

Ze stond in Hasselt geboekt voor shows op de mainstage, bikini carwash shows en bezoekers konden zelfs tegen haar een spelletje strippoker spelen. Op de mainstage bracht ze de zeemeermin show en de duo rock chick show met haar vaste duopartner Aya. Tevens pakten ze als duo uit met een nieuwe show…’Natalia vs. Lady Gaga’, een parodie geïnspireerd op de twee diva’s uit Tegen de Sterren Op.

Fans van Kelly en Aya kunnen ze ook sinds kort volgen op Facebook onder de naam ‘The 2 Bad Girls’. En nu genoeg gezeverd…hoewel, laat de zever maar even uit de mond lopen bij het zien van zoveel heerlijke foto’s! Enjoy! (JA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.