Wulpse naaktmodellen likken erop los (video)

Is het zoetzuur? Nee. Is het sweet chili? Ja, maar dan een beetje pikanter nog. De prachtdames in deze video zijn stuk voor stuk zoetebekjes, maar ze doen dat op zo’n pittige manier dat je de verwarming een graad of vijf lager kunt draaien. SaBo-Fx weet prachtige muziek en mooie natuur zo te mixen dat […]

Is het zoetzuur? Nee. Is het sweet chili? Ja, maar dan een beetje pikanter nog. De prachtdames in deze video zijn stuk voor stuk zoetebekjes, maar ze doen dat op zo’n pittige manier dat je de verwarming een graad of vijf lager kunt draaien.


SaBo-Fx weet prachtige muziek en mooie natuur zo te mixen dat het pure kunst wordt, dat wisten we al langer. Hoogtijd voor de nieuwste creatie nu: Eyecandy.

Uiteraard werden ook voor deze video alweer de mooiste pareltjes geselecteerd. We herkennen de Playmates Holly Randall, Madi Meadows en Sasha Eisenman, maar ook heel wat engeltjes van Victoria’s Secret als Elsa Hosk, Martha Hunt, Lily Aldridge, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Jac Jagaciak, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo en Stella Maxwell. (SL)

SaBo-FX – Eyecandy (adagio for tron trance remix) from sabofx on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.