80% van mannen wil seks met kinderoppas

De ultieme fantasie van (bijna) elke man.

Elke man heeft wel enkele seksuele fantasieën, de ene al wat extremer dan de andere. De website ‘Victoria Milan’ die vooral gekend is voor mensen te helpen met hun geheime affaires deed onderzoek naar één van de meest voorkomende fantasieën, namelijk seks met de kinderoppas. Een fantasie die blijkbaar door veel mannen gedeeld wordt, zo zou liefst 82% van de mannen er al eens aan gedacht hebben om de nanny alle hoeken van de slaapkamer te laten zien.

‘Victoria Milan’ verklaart overigens ook waarom de mannen over hun kinderoppas fantaseren: “De nanny is iemand die nieuw en spannend is, en daar raken vreemdgaande echtgenoten opgewonden van. Het feit dat mannen zich meer aangetrokken voelen tot de manier waarop ze voor de kinderen zorgt, toont aan dat ze op zoek zijn naar een liefdevol iemand. Sexy is niet het eerste waar de mannen op zoek naar zijn – en de vrouw des huizes zorgt er wel voor dat er geen spannende nanny door het huis rond paradeert.”

Mannen die hun fantasie ook daadwerkelijk willen uitvoeren, zullen dit wellicht niet kunnen doen met een prachtige, wulpse dame. 96% van de ondervraagden gaven namelijk aan dat ze hun vrouw verdenken om bewust een oppas te kiezen die niet sexy is. (MG)

Leave a Reply

Your email address will not be published.