Deze 9 geweldige series en films komen in augustus naar Netflix

Weer genoeg om te bingen

Netflix is nog nooit zo populair geweest als de afgelopen maanden. Ook in augustus zal de streaming gigant flinke overuren draaien en gelukkig voor ons zal er ook heel wat nieuwe content zijn om te bingen.

Augustus, een geweldige Netflix maand

Zo verschijnen er tientallen nieuwe series en films in augustus op Netflix, maar wat zijn nu degene die je echt moet zien? Wij maakten een lijstje met 9 geweldige series en films die je niet wil missen.

Daarnaast zullen er doorheen de maand ongetwijfeld nog wat verrassingen zijn die slechts één week voor de release worden aangekondigd.

The Big Bang Theory (seizoen 12) – 1 augustus

Het laatste seizoen van misschien wel de populairste komische serie ooit. Officieel eindigde The Big Bang Theory al een jaar geleden, maar het nieuwste seizoen staat vanaf morgen op Netflix.

World’s Most Wanted – 5 augustus

Anelka Misunderstood – 5 augustus

Voormalige Franse voetballer Nicolas Anelka heeft tijdens zijn carrière heel wat clubs gehad en werd gezien als een bad boy. De man kon ook geweldig voetballen, maar hoe zat de vork nu exact in de steel? Deze documentaire gaat diepgaand in op zijn voetbalcarrière.

World War Z – 6 augustus

Venom – 7 augustus

Project Power – 14 augustus

Een gloednieuwe superheldenserie met Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrol. Het ziet er wel naar uit dat deze serie wel wat donkerder, gewelddadiger en bloederiger gaat zijn dan wat we normaal zien

Avatar: The Legend of Korra – 14 augustus

Lucifer (seizoen 5) – 21 augustus

James Bond: Casino Royale en Quantum of Solace – 31 augustus

Daniel Craig is dit najaar een laatste keer te zien als James Bond. Om alvast op te warmen zet Netflix eind deze maand twee James Bond films online.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments