“Als ik ‘blote tetten’ moet zeggen, dan is het om zeep”

Begijn Le Bleu heeft ongetwijfeld de leukste straf ooit gekregen gisteren tijdens ‘Foute Vrienden’. Want als verliezer moest hij mee naar de set van P-magazine. En wat voor menig man een waar cadeau zou zijn, is voor Begijn de hel op aarde. Hij heeft zelfs zo veel last met naakt, dat hij begint te flippen […]

Begijn Le Bleu heeft ongetwijfeld de leukste straf ooit gekregen gisteren tijdens ‘Foute Vrienden’. Want als verliezer moest hij mee naar de set van P-magazine.

En wat voor menig man een waar cadeau zou zijn, is voor Begijn de hel op aarde. Hij heeft zelfs zo veel last met naakt, dat hij begint te flippen als hij ‘blote tetten’ over z’n lippen moet krijgen: “Ik kan in een flow zitten waarin ik alles zeg wat zij mij opdragen. Tot ik ‘blote tetten’ moet zeggen, dan is het om zeep.”

Geflankeerd door twee bevallige dames en aartslelijk geschminkt ligt Begijn nu in menig Vlaamse huiskamer te schitteren. En dat zou dan een straf moeten zijn. Elkaar de duvel aandoen tijdens de werkuren… pesten op het werk heet dat dan. Maar bij ‘Foute Vrienden’ is dat allemaal deel van ‘t format. Toch gaan ze nooit té ver: “We spelen het hard en persoonlijk, maar kerven geen littekens op iemands ziel”, aldus Thomas.

Wil je meer te weten komen over Begijns straf, dan kan je al voor een stuk hier
terecht, of je kan natuurlijk de P-magazine van deze week in huis halen om de resultaten van de shoot te bekijken! (RVH)


Foto: ©Daniel Dedave

Leave a Reply

Your email address will not be published.