‘Angelina Jolie’ neukt taxichauffeur onder dwang volledig suf

Je zou denken van niet, maar er zijn op deze aardbol genoeg vrouwen met een meer dan gemiddelde seksdrive. En soms gaat het echt zó ver dat je als gast moet opgeven… Het overkwam een Roemeense taxichauffeur. De ‘arme man’ werd gedwongen om tot drie maal toe, onder bedreiging van een mes, seks te hebben […]

Je zou denken van niet, maar er zijn op deze aardbol genoeg vrouwen met een meer dan gemiddelde seksdrive. En soms gaat het echt zó ver dat je als gast moet opgeven…

Het overkwam een Roemeense taxichauffeur. De ‘arme man’ werd gedwongen om tot drie maal toe, onder bedreiging van een mes, seks te hebben met een lookalike van Angelina Jolie. Nu, echt 100% leek de Roemeense Luminita Perijoc niet op haar idool Angelina, maar kom, ze heeft toch haar best gedaan er zo hard mogelijk op te lijken.

Hoewel de taxichauffeur drie keer werd gedwongen tot seks, is het hem maar twee keer gelukt. Tot groot jolijt van z’n vrienden. Die begrijpen niet hoe hij de hete poes van ‘t dorp geen drie keer heeft weten bevredigen. Bij die weigering sloegen de stoppen bij onze Lara Croft volledig door. Gewapend met een mes takelde ze de man lelijk toe.

“Toen ik weigerde, werd ze gek. Ze haalde een mes boven en dwong me. Ik deed het maar ze kreeg er maar niet genoeg van, ze wou meer. Ik niet en ze viel me aan met het mes. Ik moest haar ook oraal bevredigen en ze bleef me maar steken.”

De man wist uiteindelijk te ontsnappen uit de scherpe klauwen van de avonturierster en verwittigde de autoriteiten. Aangekomen troffen ze een halfnaakte zottin aan. Meegenomen en voor de rechtbank gesleurd: 5 jaar. In beroep is daar nog wat vanaf gegaan. Onterecht vindt de taxichauffeur, hij is voor het leven getekend! “Mijn vrienden lachen me uit. Ze snappen niet dat ik niet drie keer met haar kon vrijen…”

Tjah, als ze met een mes rond je leuter staan zwaaien… Echt lustbevorderend kan zoiets toch ook niet zijn… Tenzij je zo’n dingen juist leuk vindt natuurlijk.(RVH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments