“Ann Van Elsen viel met haar poep in de frietketel”

In Vlaanderen zijn er bv’s (en andere mensen) die boter kiezen om met hun gat in te vallen, Ann Van Elsen prefereert blijkbaar frituurolie. Maar dan wel letterlijk.Maar gelukkig is het allemaal al lang geleden. Haar ‘moemoe’ licht even toe in Story: “Ons Ann is ooit met haar poep in de frietketel gevallen. Toen ze […]

In Vlaanderen zijn er bv’s (en andere mensen) die boter kiezen om met hun gat in te vallen, Ann Van Elsen prefereert blijkbaar frituurolie. Maar dan wel letterlijk.

Maar gelukkig is het allemaal al lang geleden. Haar ‘moemoe’ licht even toe in Story: “Ons Ann is ooit met haar poep in de frietketel gevallen. Toen ze zes jaar oud was. Gelukkig stond die ketel net af te koelen. En dat allemaal omdat ze een cd’tje wilde pakken van Rob de Nijs.” Die cd had men bovenop een kast gelegd omdat Ann die telkens weer wilde draaien.

Ann was vroeger een grote fan van Rob de Nijs: “Ik had vroeger ook zo’n grote spleet tussen mijn tanden, net als hij. Dat cd’tje lag op de kast en die frietketel stond net op de gang af te koelen en ik was op de kast geklommen en eraf gevallen.

Wat haar poep betreft: dat is allemaal in orde gekomen. Ze is na het frietpotincident wel drie maanden niet naar school geweest. (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments