Zatte maten gaan op café een pintje drinken en… eindigen plots een weekend op Ibiza (foto’s)

Een road trip om u tegen te zeggen!

We hebben allemaal wel al van die momentjes gehad waar ‘eentje drinken’ eindigde in complete chaos. Maar deze twee boys tillen zo’n situatie naar een gans ander niveau! Ze hadden thuis tegen hun wederhelft gezegd dat ze er snel eentje gingen pakken en brachten uiteindelijk een volledig weekend door op Ibiza…

Zatte maten gaan van café naar luchthaven

De maten Dan en Alex begonnen hun spontane weekendtrip in hun plaatselijke stamcafé achter hun hoek. Ze zouden niet langer dan tot 23u30 in de bar verblijven was tegen de vriendin gezegd. Althans dat was de belofte, tot een andere aanwezige hen plots voorstelde om een spontaan reisje naar Mallorca te maken. Het duo vond dit in hun reeds heel beschonken toestand een schitterend idee, maar in de luchthaven bleek dat de vlucht naar het Spaanse eiland vol zat. Geen probleem, dan maar een vliegtuig op naar Ibiza!

Ze hadden geen hotel geboekt, dus ter plaatse kochten ze een zwembroek, gingen meteen naar een beach club en daarna doken ze het nachtleven in. Ze bleven gedurende maar liefst 36 uur wakker! Na twee dagen boekten ze een vlucht terug naar huis. Thuis hadden ze weliswaar wel iets uit te leggen maar aan de media waarin ze hun verhaal deden, vertelden de heren dat ze absoluut geen spijt hebben.

“We hebben geen spijt en zouden het zo meteen weer doen. Maar misschien wachten we wel een paar jaar voor weer op zo’n avontuur te vertrekken”, zeggen de twee. Hieronder wat sfeerbeelden van de boys. Het geeft je in ieder geval zelf al creatieve ideetjes om te doen op een zatte avond.