Britse kerel is 4 maand zwanger

En het is nog waar ook...

Urban legendes zijn van alle tijden. Wij dachten dat een zwangere man er ook zo eentje was, maar daar gingen we toch even de mist in.

De 20-jarige Brit Hayden Cross is echter wel degelijk 4 maanden zwanger. WTF! Ok, de rekel werd 20 jaar geleden wel als vrouw geboren en was aan het transformeren, maar dat zette hij/zij on hold om zwanger te worden. Tegenwoordig moet alles kunnen denken we dan maar.

De jongen wilde graag vader worden maar omdat hij als werkloze het bedrag voor het invriezen van de eicellen niet kon ophoesten, koos hij/zij maar voor deze oplossing. En daarvoor schuwde hij geen gevaar. Hij zocht een anonieme spermadonor via een speciale groep op Facebook en bracht het zaad van de man zelf in met een spuit. “Het kostte me op deze manier niets”, zegt hij. “En ik had geluk, want het lukte van de eerste keer. De donor zelf wilde verder geen contact. Hij zei dat het voor hem gewoon een manier was om mensen te helpen.”

Dat het in zijn/haar hoofdje verwarrend is dat spreekt voor zich. Hij/zij hoopt op een jongetje en geeft aan alvast geen borstvoeding te gaan geven. Zijn/haar borsten haat ze/hij namelijk. Mogen we dit een wel heel vreemd verhaal vinden? (KS)

Bron: HLN.be

Leave a Reply

Your email address will not be published.