Bromfiets Freddy De Vadder gestolen

Stand-up comedian zit met de handen in het haar want zijn bromfiets ‘Monkey’, die hij gebruikt tijdens zijn shows, werd woensdag gestolen. Voor de laatste voorstellingen van zijn tournee moet de man dus op zoek naar een nieuwe bromfiets. Bart Vanneste, beter bekend als de komiek Freddy De Vadder, gebruikte in zijn show Icoon zijn […]

Stand-up comedian zit met de handen in het haar want zijn bromfiets ‘Monkey’, die hij gebruikt tijdens zijn shows, werd woensdag gestolen. Voor de laatste voorstellingen van zijn tournee moet de man dus op zoek naar een nieuwe bromfiets.

Bart Vanneste, beter bekend als de komiek Freddy De Vadder, gebruikte in zijn show Icoon zijn eigen brommertje Monkey. Hij leende de tweewieler tijdens de vakantie uit aan zijn neefje, zodat die er wat kon mee rondtoeren. Maar lang heeft hij er niet kunnen van genieten want woensdagnacht werd het brommertje gestolen. Ze namen ook nog een andere bromfiets mee die in de tuin stond.

De Vadder hoopt natuurlijk dat hij zijn Monkey nog terugziet, maar hij beseft dat de kans klein is. De komiek is natuurlijk dringend op zoek naar een vervangbrommertje, zodat hij zijn laatste optredens kan afwerken. Hij doet ook een oproep aan zijn fans om uit te kijken naar Monkey. Wie een tip kan geven kan dit altijd doen via [email protected] De Vadder beloofde dat de vinder levenslang naar zijn shows mag komen kijken. (HH)

Leave a Reply

Your email address will not be published.