Buitenwippers van La Rocca blijken bijzonder ‘foute vriendjes’ (video)

La Rocca, één van de bekendste danstempels van Vlaanderen, werkte mee met deze stunt voor het programma ‘Foute Vrienden’ op 2Be. De plaats van de kleerkasten van dienst werd voor de gelegenheid ingenomen door enkele lolbroeken. ‘Foute vrienden’ is een programma waarin vier kerels elkaar opdrachten laten doen terwijl de anderen hen aansturen via een […]

La Rocca, één van de bekendste danstempels van Vlaanderen, werkte mee met deze stunt voor het programma ‘Foute Vrienden’ op 2Be. De plaats van de kleerkasten van dienst werd voor de gelegenheid ingenomen door enkele lolbroeken.
‘Foute vrienden’ is een programma waarin vier kerels elkaar opdrachten laten doen terwijl de anderen hen aansturen via een oortje. De vier komieken mochten zich deze keer uitleven als buitenwippers in La Rocca, wat ze daar ook zullen geweten hebben. Thomas Smith leek diegene te zijn die het meest in de problemen kwam toen hij twee ruige types anaal moest fouilleren. De video werd op korte tijd massaal gedeeld op sociale media. (KA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.