Carrièreswitch: voormalig kwartfinaliste op de US Open maakt nu video’s voor volwassenen (foto’s)

Even een ander pad ingeslagen…

Voormalig tennisster Ashley Harkleroad (37), die eerder topless poseerde voor de cover van Playboy, post nu pikante video’s op OnlyFans. De Amerikaanse Harkleroad, die ooit nummer 39 op de wereldranglijst was, verdiende bijna één miljoen euro tijdens haar tenniscarrière, maar is nu dus een heel ander pad ingeslagen.

Atletisch en flirterig

Harkleroad beschrijft zichzelf op OnlyFans als ‘atletisch, flirterig, speels, leuk en in de bloei van mijn leven’. Ze zegt dat ze ‘sportfans naar het volwassenenplatform wil lokken’. In haar carrière deed ze onder andere zes keer mee aan het enkelspel op Wimbledon, waar ze in 2006 de derde ronde bereikte. Op de US Open en Australian Open bereikte ze in het dubbelspel de kwartfinale.

Harkleroad poseerde in 2008 voor Playboy en zegt dat ze toen geïnspireerd was door zwemster Amanda Beard, die haar voorging 2007. “Ik dacht er destijds even over na en deed het dan gewoon. Ik ben trots op mijn lichaam, dat van een vrouwelijke atleet.” Zin om je te abonneren op het OnlyFans-account van Ashley Harkleroad? Dat kost je ongeveer 9 euro. Hieronder kun je even nagaan of het wel de moeite waard is…