Cast FC De Kampioenen als sterren ontvangen in Kinepolis Antwerpen

Chaotische taferelen dinsdagavond bij de ingang van Kinepolis Antwerpen. Het leken wereldsterren die op bezoek kwamen maar het was de cast van FC De Kampioenen die zich triomfantelijk een weg baande tussen de honderden fans die langs de voetbalgrasgroene loper stonden. Terwijl een pak bv’s deze keer vrij onopgemerkt naar de zalen kon begeven, ging […]

Chaotische taferelen dinsdagavond bij de ingang van Kinepolis Antwerpen. Het leken wereldsterren die op bezoek kwamen maar het was de cast van FC De Kampioenen die zich triomfantelijk een weg baande tussen de honderden fans die langs de voetbalgrasgroene loper stonden.

Terwijl een pak bv’s deze keer vrij onopgemerkt naar de zalen kon begeven, ging alle aandacht naar de Kampioenenploeg. Veel fans hadden stripalbums mee en sommigen hadden het geluk een handtekening te krijgen of even op de foto te gaan met hun favoriete ster.

Bij het onthullen van de ster voor de film was de drukte zo groot, dat enkele castleden zelf foto’s begonnen te nemen van de meute pers en publiek. De komende dagen trekt de cast als echte kampioenen aan boord van een ‘spelersbus’ door Vlaanderen om de film te promoten.

GuVV Foto: Belga (Markske tekent een stripalbum)

Leave a Reply

Your email address will not be published.