De spectaculaire Avengers Campus moet het nieuwe paradepaardje worden van de Disney-parken

Tijd voor een nieuw bezoekje aan Disneyland

Sinds deze week is een gloednieuw gedeelte in Disneyland in Amerika genaamd ‘The Avengers Campus’ geopend. Dit staat volledig in Marvel thema en is behoorlijk groot. Ook in Disneyland Parijs is men volop bezig met de constructie van dit nieuwe deel, maar de verwachting is dat dit pas in 2022 zal klaar zijn. Het gloednieuwe Marvel Hotel in het Franse Disneyland opent binnenkort al wel zijn deuren.

Nieuwe attracties, winkels en restaurants

Indien je nogal ongeduldig bent, echter niet getreurd want we krijgen al voorproefjes van hoe alles er zal uitzien dankzij Amerikanen die filmpjes hebben gemaakt in ‘hun’ Disneyland. Het gaat hier ten eerste om een gloednieuwe Spider-Man attractie waarbij je zelf in de huid van Spidey kruipt en vijanden met je handen moet neerschieten op een digitaal scherm. Alles wordt begeleid door de stem van Tom Holland. Na de attractie kom je ook uit in een winkeltje met allerlei Marvel-spulletjes.

Daarnaast is er ook nog een spectaculaire Spider-Man show met echte acteurs waarbij heel wat stunts te zien zijn. Je hebt ook nog een gloednieuw themarestaurant genaamd ‘Pym Test Kitchen’. Er is ook een Doctor Strange show en exclusief voor Disneyland Parijs zal er een Iron Man rollercoaster zijn. Natuurlijk is ook dit hele gedeelte in een Avengers-kleedje gestopt en zie je constant acteurs in Marvel-pakjes rondlopen.

In het eerste filmpje zie je de nieuwe Spider-Man attractie in actie. Zoals uit de video blijkt, moet je een 3D brilletje dragen. Blijkbaar detecteert het scherm de beweging van je handen:

In deze tweede video krijg je een gehele tour rond het nieuwe gedeelte en wordt alles getoond. Je kan in het filmpje af en toe wat verder scrollen om alles sneller te zien:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments