Deze man kocht 60 jaar geleden een GMT Master Model Rolex en hoort hoe gigantisch veel zijn horloge nu waard is

Deal van zijn leven

Een filmpje uit de oude doos dat op veel mensen toch behoorlijk wat indruk heeft gemaakt. Zo kocht de man uit onderstaande video op aanraden van een vriend in 1960 een Rolex horloge. Toenmalig kostte deze 120 dollar wat in de jaren ’60 al meer dan een aardig zakcentje was. De beste koop uit zijn leven bijkt nu.

De deal van zijn leven

Hij had zijn uurwerk namelijk bijna 60 jaar bij gehouden en wou eens laten schatten wat deze nu waard is. Zijn verwachtingen waren niet te hoog en hij hoopte op een waarde van 1.500 dollar. Enkele duizenden euro’s en de gepensioneerde had al dolgelukkig geweest.

De waarde bleek echter veel meer te zijn dan wat hij zelfs niet in zijn stoutste dromen had durven denken. Aangezien de Rolex nog in een fantastische staat is en omdat hij daarnaast de originele doos en rekening heeft bijgehouden zou hij zijn horloge nu kunnen doorverkopen voor een bedrag tussen de 65.000 en 75.000 dollar. 

Gelukkig was hij slim genoeg dus om altijd een spotgoedkope Casio, zoals in de video, te dragen terwijl de Rolex 60 jaar mooi in het doosje bleef blinken

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments