Deze Marvel-trailer moet je warm maken voor 2021, het jaar waarin Disney+ gaat ontploffen

Wij staan al te trappelen

Vanaf 23 februari komt streaming service Disney+ met de gloednieuwe Star-sectie waarna er onmiddellijk honderden extra series en films zullen worden toegevoegd, een aanzienlijk deel zal ook 18+, iets waar Disney zich tot voor kort niet aan durfde wagen. Iets om naar uit te kijken voor de liefhebbers.

Disney+ moet dit jaar ontploffen met Star Wars, Marvel en Star

De ambitie van Disney+ is dan ook duidelijk in de komende jaren: ze willen kost wat kost Netflix van hun streaming troon stoten en als je weet wat er nog allemaal in de pijplijn zit bij Disney dan hebben ze misschien wel een kans om dit ook daadwerkelijk te doen.

Zo wordt 2021 het eerste jaar van Disney+ met live action Marvel-series. Iets waar fans al twee jaar reikhalzend naar uitkijken. De eerste Marvel toevoeging is WandaVision (die overigens nu al waanzinnige reviews krijgt) die vanaf vrijdag te zien is, in maart volgt Falcon and the Winter Soldier, daarna een serie over Loki, de favoriete anti-held in het Marvel universum.

In de zomer komt er ook nog de volwassen tekenfilmserie What if …? die alternatieve scenario’s toont en in het najaar krijgen we nog een serie gebaseerd op gloednieuwe superheldin Mrs. Marvel. Deze nieuwe telg wordt overigens geregisseerd door de Belgische Marokkanen Adil El Arbi en Billal Fallah die onder meer verantwoordelijk waren voor het geweldige Bad Boys 3 en Patser.

Dit aangevuld met minstens 3 Star Wars-series, honderden Star films en series en natuurlijk nog gigantisch veel Disney en Pixar-content zorgt ervoor dat het megabedrijf torenhoge verwachtingen heeft van 2021.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments