Deze vier studentes zoeken een nieuwe huisgenoot en hun mailbox is ontploft

Meer dan 8.000 reacties!

Maak kennis met Lauren, Daphne, Emma en Anouk. Deze vier studentes tussen 19 en 22 jaar wonen allemaal gezellig samen. Een vijfde dame die bij hen woonde, vertrekt en ze zoeken een nieuwe huisgenoot. Toen ze een zoekertje online hadden gezet waren de reacties behoorlijk overweldigend.

Zo hadden ze bovenstaande foto bij hun advertentie gezet en na één nachtje stroomden de reacties al binnen. In hun oproep stond dat ze op zoek waren naar ‘een huisgenoot (v)’, maar dat lettertje werd door heel veel mannen heel toevallig niet gelezen.

8.100 reacties op enkele dagen tijd

Op enkele dagen tijden kregen de dames maar liefst 8.100 reacties binnen, amper 40 daarvan waren dames. De andere geïnteresseerden waren allemaal mannen, het merendeel droomde wellicht al van legendarische, sexy avonden met deze knappe studentes.

“De eerst ochtend waren er al iets van 70 reacties. Toen dachten we al, zoveel? Het bericht is eerst gedeeld via een website en daarna is hij ook op Facebook gekomen. Het bleef maar doorgaan. We zitten nu op de 8100 en het stopt maar niet.”

Sommige van deze 8.000 heren waren best origineel. Alles om hen te overtuigen natuurlijk. Er zaten zelfs enkele snoepers bij die doodleuk voorstelde om elke maand extra te betalen om bij de leuke blondines te wonen.

“Er zaten hele originele tussen. Eentje had zich tussen ons in gefotoshopt. Iemand anders bood aan voor ons te koken en de was te doen. En er waren er ook die per maand meer geld boden in ruil voor de kamer.”

De meer dan 8.000 mannen zien wel hun droom uit elkaar spatten, want hoewel de studentes de reacties best grappig en leuk vonden, kiezen ze er toch voor om een vrouw in huis te nemen.

Bron: dvhn
2 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Ilse N
7 dagen geleden

Hahahaha… Deze “vier” studentes zoeken een nieuwe huisgenoot. De eindredacteur van Clint kan duidelijk niet tellen.

Jefke
7 dagen geleden
Reply to  Ilse N

Aangezien dit in het artikel staat: Een vijfde dame die bij hen woonde, vertrekt en ze zoeken een nieuwe huisgenoot

Ga ik ervan uit dat de vijfde studenten die vertrekt gewoon mee op de foto staat.