Dina Tersago is binnenkort naakt op VTM te bewonderen en zoekt nog Vlamingen die mee willen doen

Wie heeft interesse?

Ex-Miss België Dina Tersago is ondertussen 42 jaar. Het is ondertussen alweer 20 jaar geleden dat ze het Miss-kroontje op haar hoofd kreeg. Vandaag de dag is ze een succesvolle presentatrice en binnenkort komt ze met een nieuw seizoen van ‘Is dat zo?’.

Een artistieke naaktfoto

Daar gaan Dina en Andy Peelman onder andere ontdekken of de Vlaming vandaag de dag echt een stuk preutser is als vroeger. Ze willen dit onder andere in de verf zetten door een artistieke naaktfoto te maken met een grote groep mensen. Het filmpje waarin Dina dit promoot ging ondertussen al volledig viraal.

“We zoeken kandidaten die samen met ons een artistieke naaktfoto willen maken. We merken dat er een groot verschil is tussen de huidige perceptie rond naakt en die in bijvoorbeeld de jaren 60 en 70. Via internet zijn naakte lichamen dichterbij dan ooit, maar hoe dicht staan die bij de realiteit? Onze jeugd ziet steeds minder ‘normale’ lichamen. Douchen in sportclubs, bijvoorbeeld, gebeurt steeds vaker in ondergoed. En expliciete prentjes in oude biologieboeken zijn nu vaak animaties.”

Toen op Qmusic aan haar werd gevraagd of Dina dan ook mee poedelnaakt op de foto zou staan, zei ze dat ze daarover zou beslissen op het moment van de uitzending. Indien ze zich goed zou voelen op dat moment lijkt de kans in ieder geval wel groot. Preuts zou Dina zichzelf namelijk niet noemen: “Wij liepen thuis vroeger allemaal naakt rond en met mijn zoontjes doe ik net hetzelfde.”

Indien je dus graag samen met Dina en tientallen (of misschien zelfs honderden) andere Vlamingen naakt op de foto staat dan kan je jezelf hier aanmelden.

En natuurlijk tonen we ook nog enkele leuke plaatjes van Dina (met kleren aan).

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments