Dit was de Playboy Party Belgium 2011! (fotospecial)

Naast Playboybunnies waren er ook bekende Vlamingen zoals Kevin Janssens en Axel Daeseleire en er liep zelfs een geile boerin rond, daar in Knokke. Playboy Parties, de temperaturen kunnen er hoog oplopen. Dankzij de inmiddels hoogbejaarde levensgenieter en vrouwenbewonderaar Hugh Heffner zijn ze reeds geruime tijd de ‘place to be’ voor sterren als Kim Kardashian […]

Naast Playboybunnies waren er ook bekende Vlamingen zoals Kevin Janssens en Axel Daeseleire en er liep zelfs een geile boerin rond, daar in Knokke.

Playboy Parties, de temperaturen kunnen er hoog oplopen. Dankzij de inmiddels hoogbejaarde levensgenieter en vrouwenbewonderaar Hugh Heffner zijn ze reeds geruime tijd de ‘place to be’ voor sterren als Kim Kardashian en Paris Hilton en worden ze steeds gehouden in de Playboy Mansion in Los Angeles.

Voor de tweede keer was het nu ook in België te doen. Een hete sfeer, veel vrouwelijk schoon en goede dj’s, dat is het minste wat je kunt zeggen over het Casino in Knokke vorige zaterdag. Terwijl het buiten pijpenstelen regende zorgden bloedmooie Playboy Bunnies ervoor dat de temperatuur binnen de hoogte in ging.

Ook onze (media)geile boerin Linda Demunter was van de partij. Voor de gelegenheid had ze een doorschijnend jurkje aangetrokken met daaronder een string met een luipaardmotiefje, en doet ze bovendien gewillig een spreidstand voor onze fotograaf. En geef toe: er zijn vrouwen van rond de negentig die er heel wat minder goed uitzien, toch? (SL)

((c) foto’s FAB)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments