Drama tijdens ‘Blind Getrouwd’ USA: man heeft seks met zijn nieuwe vrouw en onthult dan dat hij homo is

Te gek voor woorden

Blind Getrouwd is één van de populairste Vlaamse programma’s ooit gemaakt. Komend jaar mogen we ons dan ook weer aan nieuw seizoen verwachten. Ook in de Verenigde Staten is hun versie ‘Married at First Sight’ immens geliefd.

Een bizar huwelijk

In het laatste seizoen werden de 28-jarige Kate en de 31-jarige Luke aan elkaar gekoppeld door de experts. Alles leek aanvankelijk goed te gaan in het begin. Ze trouwden enkele minuten nadat ze elkaar voor het eerst zagen, het huwelijksfeest was een succes en niet veel later vertrokken ze op huwelijksreis.

Tijdens het gehele seizoen was het al duidelijk voor de kijkers dat Luke en Kate niet bij elkaar zouden blijven. In de laatste aflevering tijdens het beslissingsmoment werd inderdaad onthuld dat ze zouden scheiden, maar de reden was behoorlijk opvallend.

Zo vertelde Kate achteraf in een interview dat ze op hun huwelijksreis seks hadden. Na de seks deed Luke echter heel raar en vertelde dat hij ‘zich dood van binnen voelde en walgde van zichzelf’. De aap kwam toen uit de mouw. Luke was eigenlijk homo en voelde zich absoluut niet aangetrokken tot vrouwen en dus ook Kate niet.

Met dat wetende deed hij dus alsnog mee met het programma als heteroseksuele man en wist hij succesvol de experts ook om de tuin te leiden om hem als kandidaat te kiezen. Het drama was compleet en de kijkers van ‘Married at First Sight’ smulde natuurlijk van dit achtste seizoen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments