Eindejaars deals: Outlet stock van honderden elektronica-producten hebben kortingen tot 60%

Een laatste keer om in 2020 koopjes te doen

Het jaar 2020 zit er bijna op en dan zijn er voor de laatste keer nog wat eindejaarskoopjes. De laatste elektronica stock moet de deur uit zodat er weer plaats is voor 2021 producten en dan wordt er nog eens met korting gesmeten.

Bij webwinkel Bol.com doen ze daarom aan eindejaarskoopjes voor al hun elektronica en nog wat andere dingen. Denk aan kortingen op smartphones, tablets, 4K tv’s, robotstofzuigers, games laptops, smartwatches en nog zoveel meer. Wij sommen even op wat beste interessant is:

4K Smart tv’s met korting

Bij Bol hebben ze momenteel 18 verschillende soorten 4K Smart tv’s staan die ze de deur uit willen. Al lang op zoek naar een nieuwe tv? Je kan dus even honderden euro’s besparen momenteel. Onze favoriet blijft zonder enige twijfel deze LG OLED 55 inch-tv, maar smaken verschillen natuurlijk.

Alle 18 4K Smart tv’s met korting kan je hier bekijken.

Smartphones en tablets met korting

Tijdens de kerstperiode vliegen elk jaar smartphones en tablets als zoete broodjes over de toonbank. Dat is in 2020 niet anders, welke Belg heeft er tegenwoordig immers geen smartphone en iedereen heeft af en toe een upgrade nodig. Wij zijn trouwens verzot op de spotgoedkope Denver-tablets om Netflix te kijken, maar er is nog veel meer.

Alle 19 smartphones en tablets met korting kan je hier bekijken.

Populaire 2020 games met korting

Aangezien we in een lockdown zitten, is het de ideale moment om wat meer te gamen. Door de coronacrisis werden er nog nooit zoveel games tijdens het eindejaar als nu verkocht. Op Bol.com hebben ze heel wat recente 2020 toppers aan een spotprijs momenteel, onze aanraders: Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion, Yakuza: Like A Dragon en Star Wars: Squadrons.

Alle 50 games met tijdelijk korting tot 60% kan je hier vinden.

Smartwatches met korting

Met een gewone horloge zijn we tegenwoordig niet meer tevreden. Deze moet liefst alle toeters en bellen hebben zodat we ons hele leven met slechts ons horloge kunnen beheren. Onder onze kerstboom lag alvast de prachtige Fossil Collider Hybrid HR Smartwatch, maar er zijn er nog andere natuurlijk.

Alle smartwatches met tijdelijk korting kan je hier vinden.

252 accessoires voor smartwatches met korting kan je hier vinden.

Populaire film en tv serie-boxsets met kortingen

Worden er nog DVD’s en Blu-Ray’s vandaag de dag verkocht in het streaming tijdperk? Absoluut en nog verrassend veel zelfs. Lang niet alles kan je natuurlijk even snel op Netflix kijken. Zo wordt Friends binnenkort weer van Netflix verwijderd en dan is die Blu-Ray special edition box van Friends bijvoorbeeld wel ideaal.

Alle 21 Blu-Ray en DVD-collecties met kortingen tot 60% kan je hier vinden.

Nog meer? Dit zijn de populairste elektronica producten met korting

Deze eindejaar deals duren natuurlijk maar tot het einde van 2020 en dat is dus binnen 2 dagen, daarna is het weer volle pot betalen. Er is echt nog veel dan alles hierboven genoemd. Robotstofzuigers, croquemachines, scheerapparaten, stofzuigers en nog honderden andere dingen.

De honderden populairste elektronica producten met kortingen tot 60% kan je hier vinden.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments