Eindelijk! Scarlett Johansson volledig naakt in nieuwe film (video)

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is zover. ’s Werelds meest sexy vrouw is ein-de-lijk volledig uit de kleren gegaan op het witte doek. En het was het wachten absoluut waard…Iemand die ons durft tegenspreken wanneer we stellen dat Scarlett Johansson een droom van een vrouw is? Indien ja, klik dan op […]

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is zover. ’s Werelds meest sexy vrouw is ein-de-lijk volledig uit de kleren gegaan op het witte doek. En het was het wachten absoluut waard…
Iemand die ons durft tegenspreken wanneer we stellen dat Scarlett Johansson een droom van een vrouw is? Indien ja, klik dan op het kruisje rechtsboven op uw scherm. Indien nee, lees dan rustig verder. De 29-jarige brunette speelt immers een leuke rol in één van haar nieuwste prenten ‘Under the Skin’.

Daarin vertolkt ze een gecamoufleerde alien die met haar oogverblindende schoonheid de ene na de andere man ‘zwarte weduwe’-gewijs moet verslinden. Doet ze goed – helaas zouden ook wij er genadeloos in trappen – en wanneer ze haar eigen naakte lichaam voor het eerst ziet in de spiegel, is ze best wel aangenaam verrast. Net als wij. En allicht ook u.

Tien keer beter dan haar valse naaktfoto’s van onlangs en minstens even goed als haar gelekte gsm-foto’s van een tijdje terug. De film is overigens best wel interessant. Met z’n allen naar de cinema dus! (KDN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments