Elise verdient op OnlyFans door haar ongeziene, anale specialisatie zo’n 70.000 euro per maand

Letterlijk het gat in de markt

OnlyFans is een platform waar heel wat dames (en heren) schandalig veel geld mee verdienen. Fans betalen tegen maandelijks een vast bedrag om pikante 18+ content te zien. De Nederlandse Elise is één van de populairste Hollandse vrouwen op OnlyFans en verdient in goede maanden blijkbaar zo’n 70.000 euro.

Een anale specialisatie

Zo heeft ze zo’n 5.000 fans die haar maandelijks een vast bedrag betalen. Daarbovenop komen er nog inkomsten via fooien en speciale verzoeken. Elise heeft haar populariteit vooral te danken aan haar anale specialisatie. Zo post ze niet enkel filmpjes en foto’s van anale seks, maar ze gaat zelfs veel verder.

Zo heeft ze haar anus getraind zodat ze gigantische dildo’s in haar achterwerk kan stoppen. Het woord gigantisch mag je behoorlijk letterlijk nemen want ze laat in onderstaande video enkele exemplaren zien die zij kan laten verdwijnen in haar lichaam en dat doet je mond toch wel even openvallen.

Niet alleen heeft ze veel mannelijke fans die haar graag bezig zien, maar ook heren die haar blijkbaar via chat om uitgebreide tips vragen omdat ze hetzelfde willen doen. Het gaat hier meestal om zo’n 30 tot 50 berichten per dag. Elise heeft dus duidelijk een niche markt gevonden die haar geen windeieren legt.

Ook op Instagram heeft deze blondine een indrukwekkend volgersaantal van bijna 80.000 mensen. In de video onderaan dit artikel doet ze trouwens heel uitgebreid haar verhaal en vertelt ze nog meer details over haar OnlyFans-carrière.

Probeer zelf eens anale speeltjes voor mannen uit

Dat je niet iets dergelijk en gigantisch zoals Elise in je achterwerk wil, is begrijpelijk. Voor mannen zijn de veel kleinere zogenaamde prostaat vibrators tegenwoordig echter wel immens populair. Zo kan je een waanzinnig prostaat orgasme beleven die veel intenser is dan zijn dan de standaard ‘penis orgasmes’.

Wij lieten twee maand geleden iemand op onze redactie dit al eens proberen terwijl hij dit nog nooit had gedaan. Hij was hier eigenlijk lyrisch over en vond dat elke man het taboe moet vergeten en het een eerlijke kans moet geven: “Het spelen met de prostaat vibrator was wel een enorm fijne ervaring en toch iets nieuw wat ik eigenlijk elk man kan aanraden.”

De populairste en beste prostaat stimulators voor mannen kan je hier vinden.

Elise haar verhaal en foto’s

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments