En toen kwam de tepel van Miley Cyrus plots piepen (foto)

Eigenlijk wilde ons Miley iets helemaal anders laten zien, maar die priemende speen leidt uiteraard alle aandacht af. Een mannelijke tepel is nogal rudimentair, maar vrouwelijke tepels hebben verschillende functies. De eerste – en voornaamste – functie is uiteraard die ‘van de dop van de melkfles’ bij zogende vrouwen, daarin onderscheidt de mens zich niet […]

Eigenlijk wilde ons Miley iets helemaal anders laten zien, maar die priemende speen leidt uiteraard alle aandacht af.


Een mannelijke tepel is nogal rudimentair, maar vrouwelijke tepels hebben verschillende functies. De eerste – en voornaamste – functie is uiteraard die ‘van de dop van de melkfles’ bij zogende vrouwen, daarin onderscheidt de mens zich niet van andere zoogdieren.

Ten tweede is zo’n vrouwelijke tepel ook nog eens een erg erogene zone. Er zijn zelfs vrouwen die tot een hoogtepunt kunnen komen wanneer enkel en alleen dit lichaamsdeel op de juiste wijze beroerd wordt.

Ten derde heeft zo’n tepel een grote aantrekkingskracht op ons, mannen. Visueel is de tepel slechts een uitstulpsel, centraal op de borst gelegen en ietwat donkerder van kleur, maar toch: onze ogen worden er naartoe getrokken als waren het magneten.

Heel eigenlijk vroeg Miley Cyrus zich af welke haarkleur zij eens zou gebruiken: oranje, geel of paars. Wie helpt Miley kiezen? (SL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.