Familie Pfaff zit op zwart zaad

De Pfaffs zijn op zoek naar geld. Véél geld. De ex-realitysoapsterren zitten met een cashflow-probleem en dat zal iedereen geweten hebben die ze willen boeken. Voor El Sympatico tel je maar liefst 550 euro per interview neer. En het kan nog gekker. Jean-Marie Pfaff, ook bekend als ceo van Pfaff International Consulting, staat al lang bekend voor […]

De Pfaffs zijn op zoek naar geld. Véél geld. De ex-realitysoapsterren zitten met een cashflow-probleem en dat zal iedereen geweten hebben die ze willen boeken. Voor El Sympatico tel je maar liefst 550 euro per interview neer. En het kan nog gekker.

Jean-Marie Pfaff, ook bekend als ceo van Pfaff International Consulting, staat al lang bekend voor zijn weinig subtiele reclamevoering. Het clanhoofd van de Pfaffs probeert werkelijk overal geld uit te slaan, van zijn bedrukte hemdkraag tot de sponsoring van het huwelijk van Lindsey en Dave. Nu VTM de hele familie aan de deur heeft gezet moesten ze een managementbureau onder de arm nemen die hun financiële belangen veilig gaat stellen.

De familie moet een diep gat vullen, want VTM betaalde de familie 25.000 euro per jaar per Pfaff. Daarbij komen ook nog de veelbesproken problemen met de fiscus. Daarom gaan ze nu voor elk interview 550 euro vragen aldus Het Laatste Nieuws. Per Pfaff en per anderhalf uur. Een organisator die de bekendste voyageursfamilie van Vlaanderen live wilt laten opvoeren betaalt maar liefst 1.250 euro, alweer per Pfaff en per uur.

Alleen Kelly Pfaff en haar man Sam Gooris lijken de uitzondering op de regel. Sam Gooris zegt: “Kelly en ik hebben tegen elkaar gezegd dat we zonder die serie moeten kunnen leven.” Ze vragen dan ook geen geld voor een interview. Momenteel schuimt Sam Gooris als zanger elke week drie podia af voor 1.495 euro per optreden terwijl Kelly Pfaff werkt als visagiste, dj en presentatrice. (AN)

02/01/2012 – Update: Het management van de Pfaffs ontkent ten stelligste dat de familie voor elk interview geld vraagt en deelt het volgende mee: “Het is zeker niet zo dat elk interview betalend is. Als het gaat om een prestatie dat een dagdeel tot een hele dag in beslag neemt dan is daar een vergoeding voor voorzien inderdaad. Maar dat is bij ieder bekend persoon het geval. Dat is namelijk een deel van hun job. Elke aanvraag wordt secuur besproken. We werken dan ook niet met een standaard tariefkaart voor een aanvraag van een prestatie. Elke klant heeft een andere behoefte en samen met hen proberen we creatieve voorstellen uit te werken.”

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments