Fans denken dat 39-jarige Britney Spears echt stapelzot aan het worden is: ‘Kijk, ik ben een slang’ (foto’s)

Britney doet weer heel vreemd

Britney Spears gaat al heel wat jaren mee in de showbizz. Hoewel ze niet meer zo immens populair als in haar twintiger jaren heeft op Instagram toch nog steeds indrukwekkend aantal van 30 miljoen volgers. Al maken haar fans zich het laatste jaar wel flink zorgen of Britney ze nog allemaal op een rij heeft.

Dat Britney altijd al wat problemen heeft gehad met haar mentale gezondheid. Zo brak Britney in 2007 bijvoorbeeld helemaal toen ze plots besloot om zichzelf kaal te scheren. Ook de laatste maanden maken fans zich alsmaar meer en meer zorgen door de soms wel heel bizarre foto’s en teksten dat ze post op Instagram.

‘Kijk iedereen, ik ben een slang’

Vorige week viel Spears al op toen ze voor de eerste keer ooit haar kont wou tonen aan de wereld: “Kijk dit is mijn kont, geniet ervan.” Ook haar laatste Instagram-post doet iedereen weer flink in zijn haar krabben. Niet alleen door de redelijke bijzondere foto’s, maar vooral de tekst die ze erbij heeft gezet, klinkt toch een beetje vreemd:

“Ik heb ook een slang vast gehouden op de VMA’s en ik heb nu besloten om 20 jaar later zelf een motherfucking slang te worden! En aangezien TRUCJES VOOR KINDEREN ZIJN, jullie lastige kleine klootzakken … wie weet welke kleur slang ik morgen zal zijn !!?? BLIJF VEILIG mensen en pas op voor de slang.”

Met zulke teksten en onderstaande foto’s kunnen we best begrijpen dat sommige fans zich ernstige zorgen maakt of de bijna 40-jarige popster ze nog allemaal op een rij heeft. Het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat Britney gewoon een gigantische trol is en er veel plezier uithaalt om ‘met de kloten te rammelen’ van het internet.

Klik op het pijltje naar rechts voor extra foto’s

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments