Feesten in Ibiza in de zomer van 2021, kan dat nu? Deze filmpjes geven je alvast spontaan goesting

Je kan bijna je ticket boeken

Is het deze zomer al de moeite om naar zonnige paradijzen te gaan in Europa? Want naar een feesteiland zoals Ibiza gaan, is heel leuk natuurlijk, maar de fun is er ook al snel af als je enkel maar op het strand mag liggen en al het overige verboden is.

Heel veel versoepelingen, maar ook nog regels

Sinds dit weekend zijn Ibiza en de andere Spaanse eilanden al weer een stuk meer de moeite om naartoe te gaan. Zo werd de avondklok daar afgelopen donderdag afgeschaft na 8 maanden. Barretjes en restaurants zijn ook weer open en je mag met 10 mensen aan een tafel zitten. Binnen is er wel nog een maximumcapaciteit van 50% toegelaten en mag je maar met 6 mensen aan de tafel zitten. Alles moet overigens sluiten om 00u00.

Stranden, hotels, museums en winkeltjes zijn allemaal wel gewoon open zonder limieten. Excursies en outdoor activiteiten zijn ook toegelaten zolang er niet meer dan 50 mensen deze activiteit samen doen. Ouderwets feesten bij Ushuaia Beach Hotel met een paar duizend mensen zit er dus nog niet echt in.

Echter niet getreurd want er worden vanaf 20 juni nieuwe versoepelingen verwacht. Daarnaast zijn er ook amper besmettingen op Ibiza en is er al twee maanden niemand aan het coronavirus overleden. De kans dat je dus feestjes kan bouwen in Ibiza vanaf juli is zeker niet onbestaande.

Onderstaande beelden van het feesteiland geven je alvast spontaan goesting om een ticket te boeken.

@angelloko69

Ibiza 🇪🇸

♬ ily (i love you baby) – Surf Mesa

@angelloko69

♬ sonido original – Fiestaa party ibizaaaa🎉🎊🎉🎊

@angelloko69

Ibiza ##playadenbossa

♬ Wellerman – Sea Shanty / 220 KID x Billen Ted Remix – Nathan Evans & 220 Kid & Billen Ted

@angelloko69

♬ sonido original – Fiestaa party ibizaaaa🎉🎊🎉🎊

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments